Wegens succes dit jaar geen Leutje festival

on

7 maart 2017 – Dit jaar is er op 5 mei geen Leutje Festival op het Bernouilleplein. Dat betekent dat er dus ook geen vrijmarkt is. Volgend jaar willen we kleinschaliger terugkomen. Wil je meehelpen? Stuur dan een bericht naar de organisatie.

Twaalf jaar lang een begrip: Het Leutje Festival op Bevrijdingsdag op het Bernouilleplein in de Korrewegwijk. Tientallen mensen en kinderen op de vrijmarkt met spullen van zolder. Muziek, optredens, de draaimolen, eten en drinken. Een mooie traditie die van een kleinschalig buurtfestijn uitgroeide tot een record aantal bezoekers van 3000 in 2016. Een groot succes dus.

Maar dat succes heeft ook nadelen. Een groot festival vraagt andere eisen, bemensing, beveiliging. En de oorspronkelijke opzet was juist klein en fijn. Vandaar dat we de rigoreuze stap gezet hebben om even een jaar pas op de plaats te maken.

Om volgend jaar terug te komen met het festival zoals het ooit was bedoeld: kleinschalig, voor en door buurtbewoners. Het kan dus alleen maar doorgaan als genoeg mensen willen meehelpen. We roepen dan ook alle Korrewegwijkers op: vind je het leuk om als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan dit geweldige Leutje Festival, stuur dan een mail aan juliasinn@gmail.com  .

Of via www.facebook.com/leutjefestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.