Verkiezingsdebat op 13 november

on

Op 21 november a.s. zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De uitslag daarvan is bepalend voor hoe het college van Burgemeester en Wethouders er de komende vier jaar uit gaat zien. Voor ons buurtbewoners niet onbelangrijk, want er zijn verschillende thema’s die invloed hebben op onze leefomgeving. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van het Oosterhamriktracé. Een besluit om een autowegverbinding langs het kanaal te maken en bussen door de Vinkenstraat en E. Thomassen à Thuessinkstraat te geleiden heeft een enorme impact. Of de ontsluitingsweg er komt zal in belangrijke mate afhangen van het nieuwe college. Maar er zijn ook andere thema’s die ons niet onberoerd laten, zoals het parkeerbeleid, het klimaatbeleid (hoe krijgen we onze huizen van het gas?) en beleid rondom armoedebestrijding.

Op 13 november a.s. zal er een verkiezingsdebat plaatsvinden aan de Oosterhamrikkade 119.
Het debat begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur, de deuren gaan om 19.30 uur open.

Het debat is bedoeld voor bewoners van de Oosterparkwijk, de Oosterhamrikkade en de Professorenbuurt-Oost en vindt plaats aan de hand van stellingen. De fracties krijgen het woord, maar ook bewoners worden bij het debat betrokken.

De leiding van het debat is in handen van Hans Harbers.

Het debat is een gezamenlijk initiatief van de Bewonersorganisatie Oosterparkwijk, Buurtoverleg Professorenbuurt Oost en Woonschepen Oosterhamrikkanaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.