Verkiezingen in aantocht

on

Op 16 maart a.s. zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Natuurlijk is het belangrijk om te stemmen. De verschillende verkiezingsprogramma’s van de partijen zijn al een tijd geleden naar buiten gebracht. Volgens een enquête van de gemeente blijken duurzaamheid, huisvesting Leefbaarheid, armoede en studenten de belangrijkste thema’s. Wellicht geeft de stemwijzer u richting: https://groningen.stemwijzer.nl/#/

Anders dan voorgaande gemeenteraadsverkiezingen organiseren we dit jaar geen debat. Dat heeft te maken met de vele energie die we tot voor kort in de discussie rondom de Oosterhamrikzone hebben gestoken. Onze batterij is wat de gemeentepolitiek betreft even leeg. Natuurlijk speelt corona ook een rol. Het was lange tijd onduidelijk wat wel of niet kan.

Het is inmiddels goed om te zien dat er weer veel mogelijk is en dat we elkaar weer kunnen ontmoeten. We gaan ons eerst richten op sociale activiteiten, te beginnen met de wijkwandeling architectuur en stedenbouw op zaterdag 19 maart van 14.00-16.00 uur, onder bezielende leiding van Tijmen Hordijk. U kunt zich hier nog steeds voor opgeven! Wijkwandeling ‘architectuur en stedenbouw’ – Professorenbuurt-Oost (professorenbuurtoost.nl)

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van het Buurtoverleg Professorenbuurt-Oost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.