Oosterhamriktracé: woensdag beslist de Raad

on

Op woensdag 27 juni vanaf 16:30 uur is de belangrijke raadsvergadering waar o.a. het Oosterhamriktracé weer op de agenda staat. De partijen beslissen dan over het voorstel mbt. de voorkeursvariant voor de ontsluitingsweg. Het belooft spannend te worden. Mede door de protesten uit de buurt is de ontsluitingsweg omstreden. Interessant is dat Groen Links een voorstel doet om een verkeerscirculatieplan voor de gehele stad te onderzoeken. Dit voorstel lijkt op brede steun te kunnen rekenen. De grote vraag is of verder onderzoek naar de ontsluitingsweg dan nog wel aan de orde is, zie hierover http://www.dvhn.nl/groningen/Groningen-snakt-naar-nieuw-verkeerscirculatieplan-23309021.html

Het is de bedoeling dat de partijen tot overeenstemming komen. Inspraak is in deze vergadering daarom niet aan de orde en er wordt geen actie meer gevoerd. Wie daarvoor gelegenheid heeft, roepen we van harte op de vergadering op de publieke tribune bij te wonen. Onze aanwezigheid is zinvol, omdat we daarmee laten zien dat we zorg hebben voor onze leefomgeving. We verzamelen vanaf 16:15 uur bij Stadhuis, begin vergadering: 16:30 uur.

Zie voor de agenda van de vergadering: https://groningen.raadsinformatie.nl/vergadering/453379/gemeenteraad%20%20%20%20%20%20%20%20%2027-06-2018?

De agenda is onder voorbehoud. Het is niet bekend hoe laat het Oosterhamriktracé precies aan de orde zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.