Morgen besluit over het Oosterhamriktracé en de Korreweg

on

Morgen maakt het college haar besluit over het Oosterhamriktracé en de Korreweg bekend. Dit promofilmpje van de gemeente geeft duidelijk aan wat er aan de hand is en waar het college uit kan kiezen. Anders dan het filmpje suggereert is er nog geen definitief besluit over de ontsluitingsweg genomen. Er is alleen nog een principebesluit dat een ontsluiting gewenst is. Het spreekt voor zich dat de nieuwe infrastructuur zwaar op de woonomgeving drukt en dat nog niet duidelijk is of het doel het middel heiligt.

Het besluit dat het college zal nemen moet nog goedgekeurd worden door de RaadAls dat gebeurd is, komt de besluitvorming in een volgende fase en is een weg terug nog moeilijk denkbaar. De beslissing van de Raad is dus cruciaal.

De Raadscommissie wil weten wat de woonomgeving van de gemeentelijke plannen vindt en organiseert daarom een hoorzitting. Deze vindt plaats op dinsdag 6 maart a.s. om 20.00 uur aan de Oosterhamrikkade 119. Iedereen die iets te zeggen heeft over de gemeentelijke plannen is dan welkom en bij deze dus uitgenodigd.

Bijgaand vast de uitnodiging: Hoorzitting Aanpak Oosterhamrikzone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.