Kinderbuurtfeest met thema: DE RUIMTE

on

Zaterdag 2 september is weer het jaarlijkse kinderbuurtfeest met dit jaar als thema de Ruimte.

Vanaf 14.00 uur zijn alle kinderen in de Professorenbuurt welkom op het Diephuisplein, waar om 14.15 de openingsact plaatsvindt.

Voor de jeugd tot en met ongeveer tien jaar is er een parcours uitgezet in de wijk met verschillende activiteiten, waarbij wordt geknutseld, spelletjes gedaan en uiteraard ontbreekt de zeephelling niet. Denk dus aan het meenemen van zwemkleding/handdoek! Een van de hoogtepunten dit jaar is de Sterrentent van de Rijksuniversiteit Groningen, waarbij je op je rug kunt kijken naar de sterrenhemel en je van alles krijgt uitgelegd. Een aanrader voor iedereen!

Voor de tieners is er een apart activiteitenprogramma. Na de openingsact vertrekken zij op de fiets richting Binn’n Pret waar ze zich gaan vermaken met onder andere Bubble Voetbal.
Na 17.00 uur verzamelen we weer op het Diephuisplein, waar iedereen kan nagenieten en bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook dit jaar kan iedereen mee-eten; voor de kleintjes zijn er (gratis) pannenkoeken en voor de grote kinderen/mensen bestellen we ons eten bij Snackbar de Hunze. Maaltijden kosten circa €5,50 en je kunt je hiervoor intekenen tussen 14.00 – 14.30 uur op het Diephuisplein.
En voor wie nog niet genoeg vakantie gevierd heeft, is er de mogelijkheid om ’s avonds te kamperen op het Diephuisplein.
Voor een mooie afsluiting van de zomervakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.