Kerstloop Groningen

on

Groningen krijgt dit jaar voor het eerst een Kerstloop. Op zondag 23 december organiseert het Groningse HCM Events een verklede recreantenrun in de wijk Hoornse Meer. Hierbij ontvangt u het aankondigende bericht, het zou leuk zijn als het wordt opgenomen in uw wijkkrant of op uw website geplaatst kan worden. Er zijn momenteel ruim zestig inschrijvingen dus het wordt een fotogeniek evenement.

Hardlopende sneeuwpoppen, kerstmannen en rendieren tijdens Kerstloop Groningen

Op zondag 23 december is de Groningse wijk Hoornse Meer het decor van hardlopende kerstmannen, rendieren en sneeuwpoppen. Dan organiseert HCM Events de Kerstloop Groningen: een recreantenloop over een parcours van vier kilometer. De route is een uur en vijftien minuten opengesteld, dus wie wil kan vier, acht, twaalf of misschien zelfs zestien kilometer lopen.

Om de kerstsfeer te verhogen, krijgt iedere deelnemer bij zijn of haar startnummer een kerstmuts cadeau. Daarnaast is het de bedoeling dat iedereen zich ˜kerstachtig” uitdost en verkleed als kerstbal, kerstboom of natuurlijk kerstvrouw de route aflegt.

Wie mee wil doen, kan zich inschrijven op www.kerstloopgroningen.nl. Er kan een beperkt aantal deelnemers meelopen. De route, die begint aan het M.K. Ghandiplein, is open van 11.00 tot 12.15 uur, de startnummers worden uitgegeven vanaf 9.30.

Als u meer wilt weten kunt u contact opnemen met HCM Events: 050 – 721 00 25, kerstloop@hcmevents.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.