Idee zoekt Grond

on

Op donderdag 27 juni organiseert GroenLinks een discussieavond over tijdelijk gebruik. Tijdelijk gebruik van braakliggende gronden, met name die van de gemeente, maar daartoe niet beperkt. De avond zal plaatsvinden in het voormalige gebouw van de EMG Faktors aan het Eemskanaal NZ, vlakbij de Berlagebrug.

Het voorlopige programma is als volgt: Onder leiding van een gespreksleider zullen er presentaties en pitches worden gegeven door initiatiefnemers van geslaagde en minder geslaagde projecten en de problemen die zij onderweg hebben ondervonden. Daarna zal in groepjes over specifieke initiatieven van gedachten gewisseld worden met de vraag welk obstakels de initiatiefnemers ervaren en hoe die opgelost zouden kunnen en moeten worden. Wethouder Roeland van der Schaaf zal een inleiding houden en kan het tweede deel van de avond bevraagd worden.

Wij willen u tevens uitnodigen om deze mail door te sturen naar iedereen waarvan u denkt dat deze mogelijk belangstellend is naar het onderwerp. Wellicht kent u initiatiefnemers van projecten die op zoek zijn naar een stuk grond, of bezig zijn een idee van de grond te krijgen? Graag komen we met hen in contact. Reageer gerust op deze mail met uw vragen, opmerkingen en suggesties. Ook horen we graag of u interesse heeft om aan de avond deel te nemen.

Wat: Discussieavond over tijdelijk gebruik
Wanneer: Donderdag 27 juni, inloop vanaf 19.45u, start programma om 20u
Waar: EMG Faktors, Eemskanaal NZ 48, 9713 AB Groningen

Wij zien er naar uit u op 27 juni te ontmoeten in EMG Faktors

Benni Leemhuis 06-24681903 bennileemhuis@raad.groningen.nl
Arjen Nolles 06-41240526 arjennolles@raad.groningen.nl
Harrie Miedema 06-43748917 harrie.miedema@zonnet.nl
Martijn van der Glas 06-17781588 martijn.vanderglas@gmail.com

Fractie GroenLinks in de Groninger Gemeenteraad 050-3130748 groenlinks@raad.groningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.