Gezondheidsmarkt Floreshuis

on

Bezoek een Gezondheidsmarkt bij u in de buurt!

 

Tijdens de Gezondheidsmarkt op dinsdag 20 september in Groningen kunt de volgende testen laten doen: bloedglucosetest; fitheidstest; bloeddrukmeting en diabetesrisicotest. Daarnaast ontvangt u tips over gezonde voeding en beweging. Ook is er van alles te doen op het gebied van voetbehandeling en voetverzorging. En wordt u op de hoogte gesteld van activiteiten en diensten in de buurt.

Als bezoeker kunt u rustig rondkijken, informatie vergaren maar ook actief meedoen en genieten van gezonde hapjes en drankjes. De toegang is gratis.

Aan deze markt werken de volgende organisaties mee: Huis voor de Sport Groningen, LabNoord, Diabetesvereniging Nederland, Thuiszorg Groningen, STIP, Lentis en welzijnsorganisaties. En verschillende disciplines: diëtisten, apothekers, podotherapeuten, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en pedicures.

Gezondheid is een groot goed. In veel gevallen kunt u door te kiezen voor een gezonde leefstijl uw gezondheid positief beïnvloeden. U voelt zich dan goed, uw conditie verbetert en u kunt zo bepaalde gezondheidsklachten en ziekten als diabetes (suikerziekte) voorkomen. En al hebt u diabetes, met een gezonde leefstijl kunt u complicaties voorkomen of uitstellen.

Voor meer informatie belt u Thuiszorg Groningen 0900-8615 (lokaal tarief). Of kijkt u op www.thuiszorggroningen.nl

 

Groningen          di 20 september 15.00 – 18.00 uur Floreshuis, Floresplein 21

Deze markt wordt mede mogelijk gemaakt door: Novo Nordisk en MediqDirect