Denk met ons mee om de parkeerproblemen op te lossen

on

En kom naar de bewonersavond op 8 december

Wil jij met ons meedenken over oplossingen voor de parkeerproblemen in de Professorenbuurt Oost en/of de Oosterparkwijk? Kom dan naar de bewonersavond op 8 december. We starten om 19.30 uur.

Op zoek naar een oplossing

Een gespreksleider begeleidt deze bijeenkomst en ons doel is om met elkaar creatieve en effectieve oplossingen te vinden  die de parkeerproblemen daadwerkelijk oplossen. Bij deze bijeenkomst zijn bewoners, bewonersorganisaties, maar ook gemeente, raadsleden en andere belanghebbenden aanwezig.

Meld je voor 6 december aan!

Heb je interesse en wil je komen?  Meld je dan aan bij roelynke@synion.nl. Vermeld ook welke straat je woont. Je krijgt daarna meer informatie over de opzet en locatie. Mocht je niet op 8 december kunnen, maar wel ideeën hebben, stuur die dan ook naar roelynke@synion.nl.  Ook voor vragen kun je hier terecht.

Kijk voor meer info ook op:

Graag tot 8 december!

Bewoners uit de Professorenbuurt Oost en de Oosterparkwijk.

 

4 Comments Voeg uw reactie toe

 1. A H Pater schreef:

  ik meld mij aan

 2. ten brinke remko schreef:

  graag zou ik weten waar ik moet zijn voor mijn buurt in de oosterparkwijk staat nergens waar ik moet zijn en veder zou ik voor het parkeerprobleem en vignet laten ontwerpen voor beide wijken en alleen te krijgen met mensen die er wonen en een auto hebben

  1. admin schreef:

   Misschien zou u hier eens kunnen kijken http://facebook.com/oosterparkeren en stuur anders een mail naar: roelynke@synion.nl.

   Mvg,
   buurtoverleg Professorenbuurt-Oost

 3. W.Mateboer schreef:

  Ik hoop 8 december ook te komen om te praten over de parkeerproblemen in onze wijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.