Buurtcultuurfestival Professorenbuurt Oost 2019

on

Het buurtcultuurfestival is een gezellig, inspirerend en populair evenement in onze buurt. Het festival vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van oktober. Dit jaar is dat zaterdag 26 oktober. Vier verschillende buurtbewoners bieden hun huiskamers aan voor een veelzijdig programma op cultureel gebied. Buurtbewoners of andere stadjers verzorgen de optredens. Gemiddeld komen daar 100 buurtgenoten van genieten!

De avond begint ook dit jaar weer om 19:30 uur in ons buurthuis, het Floreshuis. Daar gaan we in vier groepen uiteen. Aan het eind van de avond treffen we elkaar weer in het Floreshuis om alle indrukken met elkaar te delen!

Vanaf 20:00 loopt u een route (die u krijgt bij aanvang in het Floreshuis) door de buurt en krijgt u alle optredens te zien. De optredens duren elk een half uur en vinden dus plaats in een woonkamer van uw buren. Het is elk jaar weer een verrassing wat u gaat zien en het is ontzettend gevarieerd. Muziek, theater of cabaret, kunst, wetenschap en literatuur, het kan allemaal aan bod komen in uw eigen buurt op één avond!

Het is een festival door en voor buurtbewoners. Het bestaat omdat de buurt van cultuur houdt en daarvoor graag samenkomt. We hebben elkaar hiervoor nodig, als publiek en als podium. Elk jaar zijn er andere artiesten en andere huiskamers dan het jaar ervoor. Bent al u al publiek geweest, geef u dan op met uw huiskamer voor volgend jaar! U hoeft geen optreden of artiest te regelen, een idee daarvoor inbrengen graag! Een buurtcommissie stelt het programma samen.

In het kort:

Het buurtcultuurfestival vindt elkaar jaar plaats in oktober, met in 4 huiskamers (geef u op voor volgend jaar),4 optredens van een half uur door buurtbewoners of andere stadjers met muziek, theater of cabaret, kunst, wetenschap en literatuur en kost €7,50 per buurtbewoner.

We zien u graag tijdens het buurtcultuurfestival in onze of uw huiskamer!

Geniet ervan!

Voor opgave van uw huiskamer of vragen kunt u mailen met: info@professorenbuurtoost.nl

U ontvangt een flyer met een opgave-strook voor het aanstaande buurtfestival. U betaalt bij de entree van het festival. Geen flyer ontvangen? Laat het even weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.