Alternatief Gastronomisch Festival

on

De vijfde editie van het gastronomisch festival, gehouden op zaterdag 25 mei 2019 was een doorslaand succes. Op 5 verschillende locaties genoten 40 gasten (eters) van een 6-gangen menu, verzorgd door 12 professionele amateurs (5 koks en 7 gast-vrouwen/heren) uit de buurt die in totaal maar liefst 240 couverts hebben verzorgd.  

                       De zesde editie van het festival is gepland op:

                                       zaterdag 6 juni 2020.

Vanwege de corona-pandemie kunnen we het geplande festival helaas niet door laten gaan… althans, niet een festival zoals was bedoeld en jullie gewend waren.

Ondertussen zal het jullie niet zijn ontgaan dat er op de hoek Diephuisstraat/Landstraat hard wordt gewerkt aan de totstandkoming van een nieuw buurt-restaurant: ‘Dinercafé Plezant’.

Hoewel het restaurant waarschijnlijk nog niet 100% operationeel zal zijn, hebben uitbaatster Anne Steenbergen en ondergetekenden besloten de handen ineen te slaan om de buurt toch iets te kunnen bieden op 6 juni.

Nu de overheid heeft besloten dat de restaurants per 1 juni hun deuren en terrassen weer (beperkt) mogen openen, zijn er weer mogelijkheden om iets te doen.

Wat precies het plan is, laten we jullie de volgende week weten.

Voor suggesties staan we uiteraard open!!

Met hartelijke groet,

Het organiserend comité

https://www.professorenbuurt.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.